In het verleden heb ik gewerkt in verschillende hulpverleningstakken en op het moment werk ik als Zzp'er Sociaal Werker. 

Daarnaast ben ik fractielid bij een lokale partij in Montfoort en hou ik mij daar vooral bezig met het Sociaal Domein, maar bovenal ben ik trotse moeder van 4 kinderen. 

Ik hou van mensen, verschillende soorten mensen, open gesprekken en persoonlijke verhalen; de kunst van het leven. In mijn werk als Sociaal Werker heb ik veel van zulke mooie gesprekken: prachtige, maar soms ook ingewikkelde. Ik probeer mensen te helpen met het oplossen van hun moeilijkheden, soms lukt dat, maar soms loopt het ook wel eens vast. Voor mij is dat een reden geweest om meer politiek actief te zijn en te onderzoeken hoe ik op die manier mensen zou kunnen helpen; ik blijf, in hart en nieren, bovendien een hulpverlener.

Een belangrijke waarde vind ik: iedereen is gelijk; wij zijn namelijk allemaal mensen, ookal verschillen wij van elkaar op verschillende vlakken, dienen wij elkaar te respecteren, te accepteren en elkaar te helpen. 

Als bestuurlid zal ik mij daarom ook vooral richten op Diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid, want iedereen telt mee!
 

Verder hou ik heel erg veel van lezen, wandelen door het bos, schilderen, tuinieren, lekker eten, bordspelen en films/series kijken.

Mijn lievelingskleur is groen.