Aanmelden kan tot en met 1 juni op deze pagina. Daar kun je ook meer informatie vinden en je aanmelden voor de workshops.

 

De workshops: 

👉 Leiderschapstraining: Deze must-see workshop van expert Astrid Elburg voor bestuurders en volksvertegenwoordigers beantwoord vragen als: wat voor leiderschap hebben we nodig in de tijd van grote uitdagingen zoals klimaatverandering en sociale (in)stabiliteit? Hoe ga je om met onvermijdelijke veranderingen, zoals onze partij nu doormaakt met de PvdA? En wat voor (innovatieve) handvaten kunnen goed en inclusief leiderschap promoten?

👉 Lokale scouting: De tijd vliegt! Het moment is nu om als afdeling te beginnen met scouting voor 2026. Maak zelf een concreet plan met heldere doelen en activiteiten om jullie lokale scouting een boost te geven. Aan de hand van het Stappenplan Lokale Scouting maken jullie een eigen scoutingsplan en bespreken we scoutingsdillemma's.

👉 Politieke Strategie: Gelijk hebben is niet zo moeilijk. Gelijk krijgen is politieke strategie. Hoe realiseer je de doelstellingen van GroenLinks in de politieke praktijk van alle dag? Met wie en waarmee moet je rekening houden? Wat zijn je idealen waard en welke veren wil je laten?

👉 Sociale Media Strategie

👉 Diversiteit, Inclusie & Gelijkwaardigheid