Na jaren trouwe dienst beëindigen een aantal bestuursleden hun termijn, en daarom zoekt het afdelingsbestuur voor november, en eventueel al eerder, personen voor de volgende functies:

  • Secretaris: stelt agenda's op, beheert documenten, maakt notulen, communiceert met leden
  • Bestuurslid campagne: plant en organiseert de campagne, communiceert met het campagneteam
  • Bestuurslid evenementen: organiseert evenementen, zoekt locaties, coördineert de kalender

Lees de bijgevoegde documenten voor de volledige functiebeschrijvingen. Wil je wel helpen, maar weet je niet zeker op welke manier? Neem dan gerust contact op met onze voorzitter Melody (voorzitter@groenlinksprovincieutrecht.nl) voor een vrijblijvend gesprek.

Kandidaten worden gevraagd motivatie en geschiktheid toe te lichten met een korte brief en cv. Reacties kunnen tot en met 1 november 2021 gestuurd worden naar bestuur@groenlinksprovincieutrecht.nl.
Reacties worden vertrouwelijk behandeld. Na een gesprek met (een deel van) het bestuur vernemen kandidaten of zij kunnen rekenen op een aanbeveling, desgewenst kunnen zij zich terugtrekken. Op de ledenvergadering krijgen alle kandidaten de gelegenheid zich voor te stellen, waarna de leden beslissen via schriftelijke stemming. Kandidaten met een diverse achtergrond en kandidaten van buiten de stad worden in het bijzonder uitgenodigd te reageren.