Nelleke Groen

8. Nelleke Groen

(38 jaar, Doorn)

Mijn naam is Nelleke Groen, ik ben 38 en woon in Doorn. Naast moeder van drie en commissielid in de gemeente, ben ik privacyjurist bij de rijksoverheid.

Zorgen voor anderen en voor de wereld is iets wat ik altijd al logisch vond, maar vooral ook leerde van mijn kinderen – zij lieten mij de echte betekenis zien van geduld, natuur en verbinding. Het is belangrijk dat we zorgen dat zij niet achterblijven met de bende van ons en de mensen voor ons. Ik hoop met de GroenLinks fractie onze provincie energieneutraal, een fietswalhalla en schoner te krijgen!

Oordeel commissie

Nelleke is een energieke jurist die momenteel als commissielid in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug politieke ervaring opdoet. Ze heeft ruime bestuurlijke ervaring opgedaan in allerlei maatschappelijke organisaties. Vanuit haar werkervaring voegt zij specifieke kennis toe op het thema bestuur en organisatie.