Suzanne Vrielink

4. Suzanne Vrielink

(27 jaar, Amersfoort)

Met veel enthousiasme stel ik mezelf voor als kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen. Mijn naam is Suzanne Vrielink, ik ben 27 jaar oud en woon sinds 2016 in de binnenstad van Amersfoort. Vanaf november ga ik aan de slag als sociaal cultureel ondernemer en daarvoor was ik actief binnen het welzijnswerk.

De komende vier jaar ga ik me onder andere actief inzetten voor de arbeidsmarkt en wil ik graag verbinding zoeken met ideeën en initiatieven vanuit de samenleving en deze verbinden aan de provincie. Ik kijk er erg naar uit om weer actief te zijn voor GroenLinks en onze kiezers!

Oordeel commissie

De commissie ziet in Suzanne een enthousiast statenlid dat in samenwerking binnen en buiten het Provinciehuis concrete resultaten zal kunnen behalen. Ze valt op door haar ruime maatschappelijke belangstelling. Door haar manier van presenteren legt ze gemakkelijk contact met veel verschillende inwoners in onze provincie. Suzanne is nieuwkomer in de Staten maar heeft als commissielid in de Provincie Overijssel ruime ervaring opgedaan.