15. Jenny Schutte

(48 jaar, Utrecht)

Ik ben Jenny, een alleen gaande moeder die naast de zorg voor haar kind tot een jaar geleden fulltime werkte. Gedurende twaalf jaar heb ik dit bij ProRail gedaan als risicomanager bij Infra Projecten. Inmiddels werk ik (naast een opleiding Hogere Veiligheidskunde) op projectbasis bij de Provincie Noord Holland als senior risicomanager. Hier werk ik aan een gebiedscontract voor onderhoud, het programma bewegende kunstwerken en een natuurontwikkelingsproject bij het Naardermeer.

Vanuit GroenLinks wil ik werken aan een veilige, schone en gezonde leefomgeving in de Provincie Utrecht. Bij de ontwikkelingen rond de nieuwe omgevingswet en bij innovaties op het gebied van duurzaamheid kan ik zorgvuldig naar aspecten van veiligheid kijken.