Thilly de Boer

11. Thilly de Boer

(57 jaar, Utrecht)

Mijn naam is Thilly de Boer, 57 jaar en sinds lang inwoner van de provincie en stad Utrecht. Tot voor kort heb ik met veel plezier en betrokkenheid in de ontwikkelings-samenwerking gewerkt. Momenteel ben ik docent aardrijkskunde en daarnaast verbonden aan een adviesbureau voor jeugdzorg.

Ik wil me inzetten voor GroenLinks, voor een groenere en socialere provincie. GroenLinks wint aan steun voor haar overtuigende beleid en het is hoog tijd om door te pakken, op belangrijke thema’s als mobiliteit, lucht en landschapskwaliteit, wonen en werken. De komende periode kunnen we het verschil maken!

Oordeel commissie

Thilly kan haar interesse in de politiek, na een verblijf in het buitenland en later regelmatige reizen naar het buitenland, gaan oppakken. Haar antwoorden zijn inhoudelijk en genuanceerd, ze kan zich nieuwe onderwerpen snel eigen maken. De commissie is blij met haar keuze voor GroenLinks en haar interesse in het statenwerk.