Kennismakingsavond voor (nieuwe) leden

Ben je sinds kort lid van GroenLinks in de provincie Utrecht of lijkt het je weleens leuk om achter de schermen van de Provincie te kijken?

Dan ben je van harte welkom tijdens onze kennismakingsavond op maandag 10 februari. Je krijgt dan een rondleiding door het provinciehuis en je kunt het bestuur, de fractie, gedeputeerde en natuurlijk andere GroenLinksers ontmoeten. Na afloop hebben we een gezellige borrel!

Ook als je al langer lid bent, ben je uiteraard van harte welkom! Meld je aan via onderstaand formulier.

Wil je iemand als introducé meenemen? Dat kan, ook niet-leden zijn welkom. Een introducé moet eveneens aangemeld worden via onderstaand formulier.

19.15: Inloop met koffie/thee

19.30: Rondleiding provinciehuis

20.15: Kennismaking fractie / gedeputeerde

20.45: Kennismaking bestuur

21.15: Borrel

Route en adres

Het bezoekadres van het provinciehuis is Archimedeslaan 6 in Utrecht. Kom je met het OV? Meerdere buslijnen rijden langs het provinciehuis. Bushalte Rijnsweerd Noord (vanuit Utrecht) of Utrecht Archimedeslaan (vanuit Zeist) zijn het dichtstbij. Kijk op 9292.nl voor de meest actuele reisinformatie. Kom je met de auto? Je kunt bij het provinciehuis parkeren. Meer informatie over route en adres staat op de website van de provincie Utrecht.

Aanmeldformulier

Provinciehuis