Provinciaal Congres

Graag nodigen we je van harte uit voor ons Provinciaal Congres op zaterdag 1 december. Vanaf 10:30 uur ben je welkom in ZIMIHC theater Stefanus in Utrecht Overvecht. Deze bijzondere ledenvergadering start om 11:00 uur.

Reken op een mooi en vol programma met onder andere de lijsttrekkersverkiezing, vaststelling van het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst, presentatie van het campagneplan en een mooie workshop. Met een goed team en uitstekend programma gaan we voor een mooie uitslag tijdens de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart 2019.

Onderaan deze pagina vind je de congreskrant met ondermeer de agenda, amendementen met preadvies en de kandidatenlijst.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Neem dan contact met ons op via bestuur@groenlinksprovincieutrecht.nl. Wij helpen je graag verder.

De vergadering is toegankelijk voor alle leden van GroenLinks in de Provincie Utrecht. Stemrecht hebben alleen die leden die langer dan drie maanden lid zijn, in de provincie Utrecht wonen en de verschuldigde contributie hebben betaald.

Er wordt door ons een lunch aangeboden. Overige vergaderstukken volgen later.

Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Locatie:

ZIMIHC theater Stefanus